Welkom bij Aravinda

 

Namasté

 

 

 

Mijn naam is Suzan Scheepers, ik ben moeder van een dochter en een zoon.

Sinds lang ben ik me ervan bewust dat ik meer leef vanuit mijn gevoelsbeleving dan vanuit mijn verstandelijk redeneren. Dit zorgde regelmatig voor confrontaties in mijn leven; deze "Live-Events" hebben van mij als professional een ervaringsdeskundige gemaakt. 

Ik werk sinds 1995 in de zorg. Vanuit de gehandicaptenzorg doorgestroomd naar de psycho-geriatrie en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar zorg en welzijn als maatschappelijk werkster. Met name in deze laatste functie heb ik een diversiteit aan ervaring opgebouwd niet alleen in het werken met jongeren, jong volwassenen, volwassen en gezinnen, maar ook in individuele begeleiding en crisis begeleiding bijvoorbeeld vanuit huiselijk geweld situaties.

Lente 2015 heb ik mijn droom gerealiseerd om als zelfstandig therapeut met een persoonlijke touch te gaan werken. Zo wil ik de mens op zijn veranderende pad niet alleen professioneel begeleiden maar vooral bijstaan met betrokkenheid en naaste liefde. Daarbij beschouw ik een mens niet als individu maar als onderdeel van een groter geheel, iemand die zoekt naar de balans tussen autonomie en verbondenheid, ofwel ik en wij

Mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering van mensen; in mijn werk ligt de uitdaging in het maken van onderling contact om vanuit deze veiligheid samen een reis te maken naar het doel dat de client wenst te bereiken. Mijn uitgangspunt is dan: "Als je naast je hoofd, niet je hart en je ziel laat meespreken, kun je geen mens ter wereld helpen..." (Tekst uit: 'Over de dood en het leven daarna', van Elisabeth Kübler-Ross)

Ik ben van mening dat de mens zijn hele leven in staat is tot ontwikkelen. Zo heb ik zelf in juni 2015 mijn diploma ontvangen als Ervaringsgericht Psychosociaal Hulpverlener en Gestalt Gezinstherapeut (EPH/GGT) van het Kempler Instituut Nederland.

Spiritualiteit is een onderdeel van mijn wezen. Mijn overtuiging is dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik voel me nauw verbonden met Moeder Aarde en alles wat hier bij hoort. Daarbij ben ik de mening toegedaan dat alles met elkaar in verbinding staat, dat elk geheel meer is dan de som van zijn delen en dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Vanuit deze holistische visie sta ik in het leven en voer ik ook mijn werkzaamheden uit.

Ik mag dan ook graag kennis met je maken als je dit leest, voel je welkom...

 

 

 

 

 

 

 

Top
UA-67450728-1